Arketyper på arbejde

Foredrag / workshop: Arketyper på arbejde

Hvordan skaber man en arbejdsplads med plads til forskellighed og begejstring?

Ved du, hvad der tænder den indre flamme i dine kollegaer? Tænker du over, hvordan du kan give næring til den flamme? Og tænker du nogensinde over, hvordan du kan komme til at slukke flammen hos dine kollegaer?

Helle Heins arketypemodel beskriver fire arketyper, der har hver deres motivationsprofil og hver deres primære kilde til mening i arbejdet. Alle fire arketyper bør findes på enhver arbejdsplads. De supplerer hinanden og spiller hver deres centrale rolle i den samlede opgaveløsning. Men nogle gange misforstår de hinanden og kan derved komme til at gå i vejen for de andres mening.

Hvordan sikrer man, at der er plads til alle arketyperne på en arbejdsplads?  Og hvordan kan man som medarbejder og kollega tage medansvar for at skabe en arbejdsplads, hvor alle oplever mest mulig mening i arbejdet, og hvor man i fællesskab forebygger konflikter, demotivation, meningstab og stress?

Målgruppe: Ledere og medarbejdere i fællesskab.

Værd at vide: Formålet er at skabe et fælles sprog og en dybere forståelse af, hvad der skaber mening i arbejdet for én selv og ens kollegaer.

Varighed: Typisk 1-2 timer. Kan også afholdes som workshop med indlagte øvelser, herunder arketypebestemmelse og refleksion over betydningen af arketypesammensætningen.

BOOK ET FOREDRAG

Oversigt over foredrag / workshops / kurser

Foredrag

Ledelse af Primadonnaer

LÆS MERE
Foredrag / workshop

Arketyper på arbejde

LÆS MERE
Foredrag

En giftig stresscocktail

LÆS MERE
Workshop

Stresscocktailbar

LÆS MERE
Foredrag

Værdier med mening

LÆS MERE
Foredrag

Motivation i en præstationskultur

LÆS MERE
Foredrag

Ledelse af vidensmedarbejdere

LÆS MERE
Foredrag

Når talent forpligter

LÆS MERE
Workshop

Find din arketype

LÆS MERE
Workshop

Arketyper og JTI

LÆS MERE