Jeg tilbyder

Foredrag

Nedenfor finder du en oversigt over mine mest populære foredrag. Alle foredrag kan kombineres og vinkles, så det tilpasses dit behov. De fleste foredrag kan vinkles både mod ledere og medarbejdere. Du kan få et indtryk af min stil og indholdet i mine foredrag i denne lille smagsprøve – et 20 minutter langt foredrag, jeg holdt på Arbejdsglædekonferencen i 2013. Et typisk foredrag varer ca. 1½ time, men det kan variere fra 1-3 timer, blandt andet afhængig af, om der skal indlægges pause og være mulighed for at stille spørgsmål.

Se alle foredrag

Workshops / åbne kurser

Nedenfor kan du se en  oversigt over nogle af de interne workshops og kurser, jeg afholder. Indholdet kan altid tilpasses. Workshops varer ½ – 1 dag. Kurser varer ½ – 3 dage. Åbne kurser annonceres også her.

Se alle workshops og kurser

Rådgivning

Har din arbejdsplads eller din ledergruppe brug for rådgivning om motivation, ledelse, arbejdsorganisering, talentudvikling mv.? Så kan det være, at jeg kan hjælpe.

Rådgivningen kan antage mange former. Nogle forløb kan være længerevarende. Andre kan have form af en halv dags workshop.

Omdrejningspunkterne kan være

Sparring

Sparringssamtaler med en enkelt leder eller en ledergruppe (om alt fra det personlige lederskab over løsning af konflikter til afklaring af egen arketypes betydning for lederskabet)

Workshops

Workshops med fokus på teamsamarbejde (ofte med afdækning af teamets arketypesammensætning og de opmærksomhedspunkter, der følger deraf)

Arketypeantropologisk analyse

Arketypeantropologisk analyse med fokus på kulturens positive sider og skyggesider i et arketypeperspektiv (er der nogen arketyper, der er i fare for at blive demotiverede med sygefravær, produktionsfald og opsigelse til følge?)

MUS-samtaler

Sparring om, hvordan MUS-samtaler kan blive mere meningsfulde for alle arketyper

Motivationsundersøgelser

Motivationsundersøgelser, der kan afdække årsager til demotivation, stress, sygefravær etc.

Forandringer

Sparring om, hvordan man griber forandringer an i et arketypeperspektiv (hvordan og hvorfor reagerer forskellige arketyper, som de gør, og hvordan kan man ledelsesmæssigt gribe en forandring an på den bedst mulige måde for alle arketyper)

Talentprogrammers udformning

Sparring om talentprogrammers udformning (især med fokus på det ofte vanskelige specialist-spor)

Oversigt over foredrag / workshops / kurser

Foredrag

Ledelse af Primadonnaer

LÆS MERE
Foredrag

Primadonnaer på arbejdspladsen

LÆS MERE
Foredrag

Motivation i en præstationskultur

LÆS MERE
Foredrag

Når talent forpligter

LÆS MERE
Foredrag

Ledelse af Vidensmedarbejdere

LÆS MERE
Foredrag

Ledelse af lærere

LÆS MERE
Foredrag

De 10 bud for ledelse af gymnasielærere

LÆS MERE
Foredrag

På rejse i motivationsteoriens historie

LÆS MERE
Workshop

Find din arketype

LÆS MERE
Workshop

Arketyper og JTI

LÆS MERE

Praktisk information

  • Et typisk foredrag varer ca. 1½ time, men det kan variere fra 1-3 timer, blandt andet afhængig af, om der skal indlægges pause og være mulighed for at stille spørgsmål. Workshops varer ½-1 dag. Kurser varer ½-3 dage.
  • Når jeg holder foredrag har jeg typisk brug for pc tilsluttet projektor og evt. mikrofon (SKAL være håndfri). Og meget gerne et glas vand!
  • Jeg sender gerne præsentationen og andet materiale ud i pdf-format efter foredraget.
SE MINE FORRETNINGSBETINGELSER

Download kursusmateriale

Har du været til et foredrag, kan du downloade materiale her. Du kan finde artikler, du kan bruge som genopfriskning eller artikler, du kan dele med dine kollegaer. Du kan også finde en kort guide til arketypebestemmelse.

DOWNLOAD MATERIALE

Referencer

Her kan du se et udpluk af de arbejdspladser, jeg har holdt foredrag for eller arbejdet med som konsulent.