Skip to main content

I denne video  fortæller jeg om stress blandt studerende på videregående uddannelser.

Igennem 1½ år har jeg samarbejdet med en videregående uddannelsesinstitution om en række forskellige problemstillinger. En af de fremtrædende problemstillinger, som mange andre videregående uddannelsesinstitutioner også bokser med, er stress blandt de studerende.

Samarbejdet med uddannelsesinstitutionen har været unikt på den måde, at jeg har lavet såkaldte stresscocktailbar-workshops, hvor jeg har arbejdet tæt sammen med de studerende om at analysere årsagerne til stress. Det kom der nogle ret overraskende indsigter ud af.

Alt for ofte overser man de komplekse sammenhænge, der skaber stress. Det betyder, at man også for ofte griber til overfladeløsninger. Men som jeg fortæller i denne video, så kræver stress dybe løsninger, og det forudsætter dybe data om årsagerne til stress.

Hvis du vil vide mere om stresscocktailbaren, som er en unik metode, jeg har udviklet, er du velkommen til at kontakte mig.

Skriv en kommentar