Materiale

Her kan du finde materiale, som du kan bruge til enten at blive klogere på din egen eller andres arketyper eller til at sprede budskabet blandt medarbejdere og kollegaer på din arbejdsplads.

Præsentationstekst

Her kan du downloade en præsentationstekst til brug for præsentationer ved foredrag eller i programmer.

DOWNLOAD

Pressebilleder

Her kan du downloade billeder i høj opløsning til brug for presse eller programmer.

DOWNLOAD

Kort artikel

Denne artikel fra HK Stat er god at dele med kollegaer.

DOWNLOAD

Lang artikel

Denne artikel fra Unge Pædagoger er god som genopfriskning eller til at dele med ledere og kollegaer, der ønsker at fordybe lidt mere. Lad dig ikke forvirre af, at den er skrevet til pædagoger – artiklen kan læses af alle.

DOWNLOAD

Guide til arketypebestemmelse

Her får du en kort introduktion til, hvordan man kan arbejde med arketypebestemmelse, både af én selv og af andre.

DOWNLOAD

Primadonnaledelse

E-bog, der kort beskriver baggrunden for Primadonnaledelse samt arketypemodellen og de fire arketyper. Min forskning udvikler sig hele tiden. I dette dokument finder du de sidste nye modeller og tanker i kort form.

DOWNLOAD

Et nyt perspektiv på stress

Denne artikel skrevet til Social Udvikling giver en god introduktion til min stressforskning. Her kan du læse om stresscocktailmodellen, om forskellen på mestringsopgaver og labyrintopgaver, om forskellen på ligevægtssøgende og spændingssøgende mennesker og om tre af de fire stressformer, jeg har identificeret: Burnout, Boreout og Moralsk stress (Eksistentiel stress indgår ikke i artiklen).

DOWNLOAD