Værdier med mening

Foredrag: Værdier med mening

Hvordan skaber man værdier med mening, som når helt ud til slutbrugerne?

Enhver arbejdsplads med respekt for sig selv har et værdisæt. Værdier kan være et værdifuldt ledelsesredskab, som kan være med til at sætte retning og skabe autonomi i arbejdet. Men kun hvis de virker.

Alt for ofte ender værdierne dog med at leve en hengemt liv som tomme ord i skåltaler og på intranet, musemåtter og kaffekopper.

Hvis værdier skal virke i praksis, skal de iklædes mening. Ledere skal arbejde med at skabe 3 former for mening i og omkring værdisættet: Formålsmening, indre mening og organisatorisk mening. Samtidig skaber ledetråde til og fra værdisættet en unik forankring af værdisættet, så det ikke bare bliver værdier til pynt, men værdier i handling.

Meningsskabende værdiledelse er et alternativ til traditionel værdibaseret ledelse, hvor værdierne netop fungerer som et pejlemærke for medarbejdere og ledere på en måde, hvor værdierne er forankret i arbejdspladsens kultur. Dermed bliver meningsskabende værdiledelse til et kraftfuldt ledelsesredskab, der både skaber mening indadtil ift. medarbejderne og udadtil ift. kunder/borgere mv.

Målgruppe: Ledere/mellemledere på alle niveauer.

Værd at vide: Foredraget tager udgangspunkt i projektet Meningsskabende værdiledelse og er baseret på cases fra den diakonale verden. Disse cases bredes ud, så de passer til alle typer af arbejdspladser og organisationer.

Varighed: Typisk 1-2 timer.

BOOK ET FOREDRAG

Oversigt over foredrag / workshops / kurser

Foredrag

Ledelse af Primadonnaer

LÆS MERE
Foredrag / workshop

Arketyper på arbejde

LÆS MERE
Foredrag

En giftig stresscocktail

LÆS MERE
Workshop

Stresscocktailbar

LÆS MERE
Foredrag

Værdier med mening

LÆS MERE
Foredrag

Motivation i en præstationskultur

LÆS MERE
Foredrag

Ledelse af vidensmedarbejdere

LÆS MERE
Foredrag

Når talent forpligter

LÆS MERE
Workshop

Find din arketype

LÆS MERE
Workshop

Arketyper og JTI

LÆS MERE